Nógrád Megyei Civil Információs Centrum

Útjára indult a jótékonysági Szeretcsoki 2018 akció - Nógrád Megyei Civil Információs Centrum

Útjára indult a jótékonysági Szeretcsoki 2018 akció

november 12th, 2018

Jótékonysági csokigyűjtés iskolás osztályok és óvodai csoportok összefogásával.

Kórházak gyermekosztályain fekvő gyerekek mesedoktor vizitjein és nélkülöző családok támogatásakor a Mátrix Közhasznú Alapítvány mesedoktorai és önkéntesei más segítség mellett csokoládét is osztanak.

Óvodai csoportok, általános iskolai osztályok, középiskolás csapatok részvételével a Mátrix Közhasznú Alapítvány által működtetett Mesedoktorok “Szeretetcsoki” csokoládé gyűjtő akciót szervez. A csoportok a közösségükben összegyűjtött tábla csokikkal segítik az alapítvány fontos gyermek és családvédelmi tevékenységét, az alapítvány a legtöbb csokit beküldő csoportokat megjutalmazza.

Értékes díjazás!

A legtöbb csokoládét összegyűjtő csapat a 2019. év január közepén 200.000. Ft díjazásban részesül, a második legtöbb csokoládét összegyűjtő csapat 100.000. Ft díjazásban részesül, a harmadik legtöbb csokoládét összegyűjtő csapat 60.000. Ft díjazásban részesül.

A jótékonysági felhívás elérhető a www.szeretetcsoki.hu

( https://szeretetcsoki.hu/ ) oldalon, ahol osztályok, csoportok, gyermekek mellett az alapítvány várja cégek, közösségek, felnőtt jótevők közreműködését is.

Mátrix Közhasznú Alapítvány

Weboldal: www.matrixalapitvany.hu

Mesedoktorok: www.szeretetcsoki.hu

(Forrás: www.civilhirugynokseg.hu)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Nógrád Megyei Civil Információs Centrum