Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

Park Party Karancslapujtőn - Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

Park Party Karancslapujtőn

április 28th, 2017

A Duci Csapat 8. alkalommal rendezi meg a szokott helyen a megye tavaszi legnagyobb gasztronómiai versenyét, 2017. május 6-án. Regisztrálni a helyszínen reggel 8-ig lehet, fél 9-kor kezdődik a színvonalas, Majális jellegű felvonulás, a Magyar Vitézek Felvezetésével a Fő utcán. A résztvevőket a Tájház udvarán vendégelik meg. A megmérettetés 9 órakor veszi kezdetét.

15 órakor a Szabadtűzi Lovagrend 10 főből álló zsűrije eredményt hirdet. A süteménysütő verseny 3 kategóriából áll, az otthonról hozott min. 15 db süteményt 11 óráig kell leadni a sátorban. Keressük a Zserbó királyt! A Túrós Lepény királyt! Vegyes süteményt is Arany, Ezüst, Bronz díjjal értékel a Venesz-díjas Mestercukrász, Wenzelné Vígh Maya!

14-19 óra között kulturális program várja az érdeklődőket. Egész nap üzemel a Kis Vonat, Nagy Csúszda, Trambulin, Büfé, Zene és az Árusok A Duci Csapat 1000 adag lecsós haluskát készít versenyen kívül. Továbbá 100 féle ételt lehet kóstolni: karcagi birkapörkölt, kalocsai paprikás ételek, nagykátai betyárgulyás, nyulak, vadak és laskák.

A főzőversenyre jelentkezni lehet a facebook-on: Czakó Zoltánné, +36 20 262 6342

Mindenkit szeretettel várnak! Gyere és érezd jól magad!

Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ