Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

Néha csak egy kicsi hiányzik - Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

Néha csak egy kicsi hiányzik

május 30th, 2017

A Salva Vita Alapítvány adománygyűjtő kampányt indított Mert néha csak egy kicsi hiányzik! címmel, hogy ezzel segítse fogyatékos ügyfeleit a sikeres álláskeresésben.

A kezdeményezés indításában a NIOK Alapítvány által működtetett Adjukössze.hu közösségi adományozási oldal segít. A kampány célja 190 000 Ft összegyűjtése, mely összeg elengedő egy laptop megvásárlására.

néha csak

A Salva Vita Alapítvány ügyfelei számára azért fontos a laptop, mert munkaközvetítői szolgáltatásuk révén szakmai segítséget nyújtanak ügyfeleik számára, amely során felmérik képességeiket, megbeszélik elképzeléseiket, vágyaikat, és azt, hogy mindez hogyan tud találkozni a munkaerőpiaci elvárásokkal. A laptop rendszeres használatával ügyfeleik tájékozottabbak lesznek, megszerkeszthetik önéletrajzukat. Megtanítják nekik, hogyan tudnak jobban eligazodni az álláshirdetések között és azt is, hogyan tudják jelentkezésüket online benyújtani.

Adománygyűjtő oldal linkje:

https://www.adjukossze.hu/kezdemenyezes/Mert_neha_csak_egy_kicsi_hianyzik

A kezdeményezés 2017. június 8-áig látható a fenti oldalon, azaz eddig lehet adományozni.

A kampány sikere azon is múlik, mennyi embert tud az Alapítvány megszólítani ezzel az üzenettel, így az is segítség, ha minél több ember osztja meg az adománygyűjtő kampány hírét. Ez megtehető a fenti adjukössze.hu oldalon is, valamint az Alapítvány facebook oldalán (https://www.facebook.com/Salva-Vita-Alap%C3%ADtv%C3%A1ny-268870626468816/) közzétett posztok megosztásával.

(Forrás: www.civilhirugynokseg.hu)

Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ