Nógrád Megyei Civil Információs Centrum

EFOP éves konferencia Budapesten - Nógrád Megyei Civil Információs Centrum

EFOP éves konferencia Budapesten

november 12th, 2018

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkársága nevében tisztelettel meghívom az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program (EFOP) éves konferenciájára, amelyre 2018. november 19-én, Budapesten kerül sor a Bálna centrumban.

A konferencián a 2014-2020-as programozási időszak uniós források segítségével végrehajtott humánfejlesztéseinek eredményei kerülnek bemutatásra. A rendezvényen olyan EFOP projekteket vonultatunk fel, amelyek jó példái a felzárkóztatási, a köznevelési, az egészségügyi, a család- és ifjúságügyi, valamint a szociális területen megvalósított fejlesztéseknek. Az előadások mellett továbbá a résztvevőknek lehetőségük nyílik interaktív módon megismerkedni számos EFOP projekttel, kiállítás formájában.

Kérem, hogy részvételi szándékát 2018. november 9-ig jelezze az alábbi linken: http://eutamogatas.emmi.gov.hu

A konferencia részletes programja, valamint a technikai információkat tartalmazó dokumentum mellékelten található. Kérdés esetén forduljon bizalommal a konferencia szervezéséért felelős munkatársaimhoz azefopkommunikacio@emmi.gov.hu e-mail címen.

Szeretettel várjuk Önt és kollégáit rendezvényünkön!
Tisztelettel,
Vitályos Eszter
Európai Uniós Fejlesztéspolitikáért Felelős Államtitkár
(Forrás: www.palyazat.gov.hu)

Nógrád Megyei Civil Információs Centrum