Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

Új korszak nyílik az Erzsébet-program történetében - Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

Új korszak nyílik az Erzsébet-program történetében

május 30th, 2017

új korszak

Nagyszülők és unokáik, gyermeküket egyedül nevelők, valamint kétgyermekes családok is pályázhatnak az Erzsébet-program új üdülési kiírásaira. Regisztrálni és pályázatot benyújtani most is kizárólag elektronikusan lehet a http://www.erzsebetprogram.hu/ oldalon 2017. június 30-ig.

Új korszak nyílik az Erzsébet-program történetében: idén először jelentkezhetnek nagyszülők unokáikkal, egyedülálló szülők gyermekeikkel és kétgyermekes családok kedvezményes üdülésre. A pályázatnyertesek egy alkalommal 4 vagy 5 napot pihenhetnek az Erzsébet-programban részt vevő szálláshelyek valamelyikén. Az újonnan meghirdetett lehetőségeket Gyermeknap alkalmából jelentette be Novák Katalin, család- és ifjúságügyért, valamint nemzetközi ügyekért felelős államtitkár Budapesten. A családok támogatására kiírt pályázatokra június 30-ig lehet jelentkezni.

Regisztrálni most is kizárólag elektronikusan lehet, a http://www.erzsebetprogram.hu/ oldalon, ahol egyéni profil létrehozását követően nyújtható be pályázat. Mindhárom kiírás feltételei részletesen olvashatók a program honlapján. A sikeres pályázat feltétele a pályázati hozzájárulás határidőben történő megfizetése is, legkésőbb 2017. augusztus 10-ig, szállást foglalni ezt követően lehet majd idénre vagy a következő évre.

Forrás: Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány

(Forrás: www.civilhirugynokseg.hu)

Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ