Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

Érzékenyítő nap a Bolyaiban - Felhívás Budapesten működő, közösségi szolgálatot teljesítő fiatalokat fogadó civil szervezetek részére - Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

Érzékenyítő nap a Bolyaiban – Felhívás Budapesten működő, közösségi szolgálatot teljesítő fiatalokat fogadó civil szervezetek részére

július 26th, 2017

Határidő: 2017. augusztus 15.

A Budapest Esély Nonprofit Kft. a Bolyai János Műszaki Szakgimnázium és Kollégium, mint az Oktatási Hivatal Bázisintézménye megbízásából ezúton kíván lehetőséget biztosítani meghatározott civil szervezeteknek arra, hogy tevékenységüket népszerűsítsék és iskolai közösségi szolgálat keretein belüli önkénteseket toborozhassanak.

A program, melynek az Intézmény ad otthont, várhatóan 2017. szeptember végén/október elején kerül megrendezésre egy tanítási napon, a délelőtti órákban, Budapesten, a XIII. kerületben.

Várjuk azoknak a civil szervezeteknek a jelentkezését, amelyek adott közcélú tevékenység reprezentánsai, szervezetüknél az iskolai közösségi szolgálatnak a jogszabályi előírásoknak megfelelő és kialakult gyakorlata van!

A jelentkezéseket a következő e-mail címre várjuk: lakatosi@pestesely.hu

Kérjük, hogy a jelentkezés a következőket tartalmazza:

  • szervezet neve
  • tevékenységének fő területe
  • a szervezet rövid bemutatása (maximum egy A4-es oldal terjedelemben)
  • a szervezet weboldala és egyéb elérhetőségei, kapcsolattartója
  • annak bemutatása, hogy mióta és milyen programokban került sor eddig iskolai közösségi szolgálatukat teljesítő fiatalok bevonására (maximum egy A4-es oldal)

Kérjük, hogy jelentkezésükhöz az utolsó egységes szerkezetbe foglalt, hatályos létesítő okiratot csatolni szíveskedjenek!

A jelentkezések beérkezési határideje: 2017. augusztus 15. 12:00 óra. A programban korlátozott számú civil szervezet részvételére van lehetőség. A részvétel objektív feltételei:

  • jogszerű működés,
  • a civil szervezet vállalja, hogy kiválasztása esetén a programon egy információs pulttal/standdal képviselteti magát,
  • a szervezet az iskolai közösségi szolgálat területén tapasztalattal rendelkezik.

A jelentkezések feldolgozása a beérkezés sorrendjében történik, visszajelzést 2017. szeptember 05-ig küldünk, a szervezet elektronikus elérhetőségére (e-mail címére).

Azoknak a civil szervezeteknek a jelentkezését, amelyek nem kerülnek kiválasztásra – hozzájárulásuk esetén – nyilvántartásunkba vesszük, és a későbbi, hasonló lehetőségek alkalmával felkeressük őket. Kérjük, az ezzel kapcsolatos jóváhagyásuk jelentkezésükkel egyidejű eljuttatását.

(Forrás: www.civilhirugynokseg.hu)

Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ