Nógrád Megyei Civil Információs Centrum

Én és a természet – fotópályázat asztmás gyerekeknek

április 26th, 2017

én és a természet

Az Allergiamentes Életért Alapítvány, az Asztma Világnapja alkalmából fotópályázatot hirdet ÉN, és a TERMÉSZET címmel, asztmával küzdő, óvodás és általános iskolás gyermekek részére. A pályázat célja felhívni a figyelmet az asztmára, segíteni az asztmás gyermekek gyógyulását, állapotuk javítását, valamint szeretnénk rávilágítani a természetben eltöltött idő fontosságára.

Az Allergiamentes Életért Alapítvány, az Asztma Világnapja alkalmából, fotópályázatot hirdet ÉN, és a TERMÉSZET címmel, asztmával küzdő, óvodás és általános iskolás gyermekek részére. A pályázat célja felhívni a figyelmet az asztmára, segíteni az asztmás gyermekek gyógyulását, állapotuk javítását, valamint szeretnénk rávilágítani a természetben eltöltött idő fontosságára.

Nyeremény:

Több mint 100 díjazott gyermek, 1 fő kísérőjével együtt, egyszeri alkalommal ingyenes belépésre jogosult több választható budapesti sóbarlangba, valamint az ott vásárolt bérlet összegéből egyedi kedvezményben részesülhet.

A fotópályázat menete:

Pályázni a fotók beküldésével lehet. A fotókat értékeli: Straub Dezső, az Allergiamentes Életért Alapítvány kuratóriumi elnöke.

A pályamunkákat május 4-ig várjuk névvel, telefonszámmal, az alábbi email-címre: info@allergiamenteseletert.hu, vagy postán: Budai Allergiaközpont Bp.1015 Ostrom utca 16. Fsz.1.

Eredményhirdetés:május 5-én az Allergiamentes Életért Alapítvány facebook oldalán.

További részletek: http://www.allergiamenteseletert.hu/

(Forrás: www.civilhirugynokseg.hu)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Nógrád Megyei Civil Információs Centrum