Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

Szavazzatok a Média A Nemzedékekért Díjra! - Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ

Szavazzatok a Média A Nemzedékekért Díjra!

január 5th, 2018

szavazzatok

2018. január 15-ig lehet szavazni a Média a Családért Alapítvány Nemzedékekért-díja közönségdíjasára.

A Média a Családért Alapítvány 2016 októberében meghirdette a Média a Nemzedékekért-díjat. Hasonlóan a Családbarát médiáért-díjhoz, ez az elismerés is a média közvéleményformáló szerepére szeretné felhívni a figyelmet és annak témájává tenni a társadalom számára fontos ügyeket.

Azzal ellentétben azonban azt szeretné hangsúlyozni, hogy a generációk közötti együttműködés nemcsak a családon belül fontos, noha az arra való képességet döntően a családban sajátítjuk el. A Média a Nemzedékekért-díj 2016-os témája az Idősebb generáció pótolhatatlan szerepe a kisközösségeken, a munka világában, a családban.

A zsűri elé 12 db médiamegjelenés került, melyekből januárban választják ki a Média a Nemzedékekért-díj győztesét, az ebben az időszakban megjelent illetve elhangzott országos terjesztésű print és online írásokból, rádiós és televíziós műsorokból. Január 1. és 15. között közönségszavazás is zajlik.

A díjat az EMMI támogatja, összege 250 000 Ft, melyet a cikk, illetve műsor írója, szerkesztője nyer el, és január 18-ára szervezett ünnepélyes, műsoros díjátadó esten adnak át a Családbarát Médiáért-díjjal együtt.

Minden szavazó megkapja a 2018-as márciusi Képmás digitális változatát, kisorsolnak 10 db családi belépőt a Csodák Palotájába, 10 db Ikertükör kötetet, valamint egy szerencsés szavazó nagy értékű Képmás-csomagot nyer.

További részletek itt: https://csaladhalo.hu/hatter/szavazzatok-nemzedekert-dijra/

(Forrás: www.civilhirugynokseg.hu)

Nógrád Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ