Nógrád Megyei Civil Információs Centrum

Országos Karácsonyi Adománygyűjtés - Nógrád Megyei Civil Információs Centrum

Országos Karácsonyi Adománygyűjtés

november 18th, 2016

A Roma Szeretetszolgálat rendszeresen, az év minden napján megpróbál segítséget nyújtani a rászorulóknak! Szeretetszolgálatunk felé naponta több száz megkeresés érkezik az ország minden területéről, ezért kérjük önöket, hogy amennyiben módjukban áll, támogassák munkánkat, hogy minél több rászoruló családnak tudjunk közös erővel segítséget nyújtani.

Lassan megérkezik a Télapó, és jön a Karácsony!

orszagos-karacsonyi

Sajnos a hátrányos helyzetű többgyermekes családoknak számos problémával kell megküzdeniük. Az ünnepek alatt sokszor az éhezéssel is szembe kell nézniük. Ez a teher a szülők számára is nagyon megterhelő, de talán a legjobban a gyerekeket viseli meg mivel sokszor nem kerül a karácsonyfa alá ajándék és az asztalra az ünnepi étel. Nagyon sok gyermek számára nem adatik meg az a lehetőség, hogy feledhetetlen örömben legyen része a karácsony ideje alatt!

Mindnyájunk közös összefogásával ezen tudunk változtatni!

Ezért mint ahogy minden évben így most is országos karácsonyi adománygyűjtést szervezünk! Szeretnénk, ha az idén még több örömet és boldogságot csempészhetnénk a hátrányos helyzetű családok otthonába!

Egy apró figyelmesség hatalmas ajándék lehet kicsiknek és nagyoknak egyaránt! Az összegyűlt adományokat önkénteseink segítségével még az ünnepek előtt eljuttatjuk a rászoruló gyermekek és családok számára!

Várjuk cégek és magánszemélyek jelentkezését, akik hozzájárulnának támogatásukkal Országos Karácsonyi Adománygyűjtésünkhöz!

Támogatásukat az alábbi számlaszámra várjuk:

Budapest Bank: 10101339-39213800-01003006

Segítségüket és együttműködésüket ezúton is köszönjük!

Roma Szeretetszolgálat Vezetősége

Ifj. Rostás-Farkas György elnök

Országos Karácsonyi Adományosztás a Rászorulóknak

Forrás: beküldött hír

(Forrás: www.civilhirugynokseg.hu)

Nógrád Megyei Civil Információs Centrum